Let’s do it, Medias!

           Mai sunt doar cinci zile pana la Ziua Nationala de Curatenie, sau altfel spus, in 24 septembrie se va desfasura a doua editie de Let’s do it, Romania, cea mai mare proiect de implicare sociala din tara.

Comunitatea Let’s Do It, World! a pornit de la inițiativa Estoniei, țara care a lansat, in 2008 conceptul de curățenie în toată țara, într-o singură zi. După Estonia, și alte țări au preluat ideea, iar acțiunea s-a transformat intr-o adevărată mișcare socială. Datorita unui filmulet cu Estonia, ideea a ajuns si in Romania, cea care a luat decizia sa implementeze proiectul si in Romania a fost Liana Buzea, presedintele Asociatiei EcoAssist.
La fel ca si anul trecut, Let’s do it, Romania se va desfasura si in orasul nostru, proiectul fiind coordonat de Cristina Pustai, cel mai priceput coordonator, care a dat dovada de multa responsabilitate, rabdare si dorinta de implicare in tot ceea ce inseamna Let’s do it, Romania!
Asa cum spuneam mai sus, Let’s do it, Medias se va desfasura in 24 septembrie. In ideea promovarii proiectului in orasul nostru, Cristina Pustai impreuna cu cativa voluntari au realizat o minge din peturi, sau PETbal., minge care va fi ramane timp de cateva zile in Piata Primariei.
              Pe langa asta, cu o saptamana in urma, inaintea inceperii meciului de fotbal dintre Gaz Metan Medias si Steaua,jucătorii echipei ardelenesti au iesit la incalzire cu tricouri inscriptionate „Let’s do it, Romania!” Acest fapt s-a datorat initiativei Cristinei Pustai, sotia lui Cristi Pustai, antrenorul echipei Gaz Metan .
     Anul trecut la nivelul orasului Medias au participat 729 de voluntari la Ziua Nationala de Curatenie, care au curatat orasul de deseuri, lasand in urma lor un oras mai curat, mai verde si … mai primitor 🙂
 In acest an sunt asteptati sa participe voluntarii, la fel ca si anul trecut….sau chiar mai multi decat atunci…e datoria noastra sa curatam mediul, sa lasam in urma un ecosistem viu…sa-i redam naturii viata cuvenita si…sa respectam mediul ce ne inconjoara.
Vino si tu alaturi de noi in echipa la Let’s do it, Medias! Let’s  do it, again!

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s