Medias Cetate Seculara

       Mai sunt aproximativ doua saptamani pana cand va incepe mult asteptatul festival Concurs de Muzica Folk „Medias Cetate Seculara”, un eveniment foarte important pe care il astept cu mare nerabdare de mult timp.

        Festivalul Concurs „Mediaş-Cetate Seculară” este organizat de către Asociaţia culturală “Mediaş Cetate Seculară”, cu sprijinul Consiliului Local şi Primăriei Mediaş, prin intermediul Direcţiei pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret si se adresează tuturor creatorilor şi interpreţilor de muzică folk care doresc să debuteze şi să se afirme la cea mai longevivă manifestare de acest gen din România.Mai multe detalii privind istoricul, precum si regulamentul festivalului puteti gasi  aici.
       In curand va incepe cea de-a XXVIII-a editie a Festivalului Concurs de Muzică Folk “Mediaş Cetate Seculară” ce va avea loc la Sala Traube din Mediaș, timp in care pe scena vor canta cantareti de folk din toate colturile tarii.
        In acest an va fi un program incarcat pe parcursul festivalului, pe parcursul celor doua zile urmand sa aibe loc recitaluri de exceptie, dar ca sa va fac curiosi, programul complet il puteti gasi aici.

        Inainte de a pune punctul final, nu pot decat sa va spun ca va asteptam cu drag sa veniti in 2-3 decembrie si sa ascultati muzica de calitate.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s