Prietenie neconditionata

Am vazut in seara asta la stiri o poveste incredibila, o prietenie intre un om al strazii si o catelusa de 6 ani, maidaneza..

O data cu gerul care a cuprins intreaga tara de o saptamana, oamenii legii au efectuat zilnic cautari pentru a gasi oameni ai strazii care  nu aveau unde sa se adaposteasca.

Recent a fost gasit un un barbat aproape degerat pe o banca dintr-un parc de catre echipele Politiei Locale Bucuresti, iar langa el se afla o maidaneza.In momentul in care oamenii legii l-au luat pe Stelian Raducanu, omul si-a lasat haina pe banca: “Îi las cojocul căţeluşei, să nu moară de frig. Că poate stă şi ea pe blăniţă şi se mai încălzeşte”  (aceste cuvinte au fost spuse de barbatul gasit de politisti aproape degerat. Acest gest i-a impresionat pe toti.

Odata ajuns la Adapostul Direcţiei de Asistenţă Socială, barbatul a inceput sa le povesteasca asistentilor despre catelusa Ema, pe care a crescut-o de mica: “Am crescut-o de când era mică, slabă şi pricăjită. I-am dat de mâncare, că am un prieten cu o măcelărie, şi de atunci a stat mereu lângă mine”,

Astfel de povesti de prietenie dintre un om si un caine…sunt absolute incredibile si nu oricine e capabil sa inteleaga o  prietenie de acest fel.De foarte multe ori un caine da dovada de iubire neconditionata fata de cel care are grija de el.

Dar,  inainte de a incheia, va mai spun ca după ce a petrecut o noapte întreagă gândindu- se dacă Ema, căţeluşa căreia i-a lăsat cojocul ca să nu îngheţe, mai trăieşte, Stelian Răducanu a avut parte, de o surpriză, politistii au găsit-o pe maidaneză şi i-au dus-o bătrânului să o vadă.

Reclame

2 responses

  1. :), 🙂 nice and sweet

    februarie 5, 2012 la 7:10

  2. 🙂 thanks for your visit 🙂

    februarie 7, 2012 la 16:40

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s