Un suflet …o viata

Viata poate fi definita in foarte multe moduri, fiecare o poate percepe din punctual lui de vedere.Unii o percep ca fiind “ o sansa prin care isi pot arata de ceea ce sunt in stare si apoi si celorlalti.O vad ca pe un jurnal plin de trairi, peripetii si dezamagiri.”Altii descriu viata ca fiind “cel mai frumos dar pe care si-l poate imagina cineva”

Pentru mine viata inseamna un dar divin primit de la Dumnezeu…de-a lungul timpului, am intalnit in cale urcusuri si coborasuri, bucurii si necazuri, impliniri si dezamagiri…ajungand la un moment dat singura, iar sufletul era asemeni unui lac secat, in care nici macar lacrimile nu-si gaseau un loc, doar suferinta si singuratea salasluiau in acel loc pustiu .Am decis sa renunt la el…la ce folos sa mai am grija de el? Era in zadar…

Dar intr-o zi, l-ai gasit infrigurat, l-ai luat usor in palma si apoi l-ai asezat cu grija intr-un loc moale, l-ai ingrijit cu atentie.

Mai intai i-ai daruit caldura si iubire, ai avut grija sa nu ii lipseasca nimic , mai apoi ai alungat singuratatea, asternand in locul ei sperante si zambete…incet-incet, sufletul s-a vindecat, el fiind pregatit sa fie asezat la locul lui.

Si pentru ca sufletului ii mai lipsea totusi ceva…l-ai asezat intr-un ocean de iubire, un loc in care va fi linistit, fiind hranit cu iubire si, mai presus de orice va fi ferit de neputinte sau de tristete.

Pentru grija si delicatetea cu care ai avut grija de un suflet micut,  pentru ca i-ai gasit un loc in oceanul de iubire, daruindu-i liniste si l-ai ajutat sa zambeasca din nou…iti multumesc.

Reclame

2 responses

  1. Draga mea sa stii ca mi-ai produs o vie emotie. Vezi, de-asta e bine sa nu renunti la scris, la Blog, este asa o portita a sufletului catre lume, o calde de eliberare.

    februarie 5, 2012 la 7:07

  2. Daca am reusit sa transmit ceva, e de bine. Nu voi renunta la scris, la Blog, nu atat de usor. Multumesc pentru cuvintele alese 😀

    februarie 6, 2012 la 10:55

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s