Sfaturi pentru a fi un prieten bun

Fotografia arata o parte din ea…dar nu cea mai importanta…

Un bun prieten nu trebuie sa-i fure celuilalt prieten iubita sau sotia. Pentru  a fi mai precis, un bun prieten nici macar nu se va gandi sa ii fure iubita sau sotia celuilalt prieten.

Pentru a evita oricare dintre aceste situatii, va rog sa evitati oricare dintre aceste situatii (in sepecial activitati de pe Facebook):

1. Sa nu vorbesti cu iubita sau sotia prietenului tau, verificandu-i informatiile sau pozele, pentru ca e foarte deranjant pentru amandoi, pentru prietenul tau si sotia lui.
2. Pe facefook, ai putea vorbi cu iubita sau sotia prietenului tau, dar cel mai bine ar fi sa nu creezi o conversatie mai lunga de trei fraze.

3.De la punctul 2,  o rugaminte e sa nu creezi nici macar un telefon, aşa-numitul „mod neintenţionat flirt-ish de a vorbi ” .

4.Daca te simti plictisit, vorbeste cu prietenul tau, nu cu iubita sau cu sotia lui

5. De la punctul 4, daca vei crede ca iubita sau sotia prietenului tau e plictisita si nu are cu cine sa vorbeasca, e ceva gresit.

6. Gandeste inainte de a actiona, priveste punctul de vedere al prietenului tau, ce ai simti tu cand  vei  asista la prietenul tău care flirteaza cu iubita sau cu sotia ,  chiar in fata ta.

7. Intelege bine acest punct, ai putea vorbi cu ea, dar aminteste-ti intotdeauna sa pastrezi conversatia  la subiectele de prietenie reciproce.

8.Dacă prietenul bun sau soţia lui au intenţia de a vorbi pentru tine în primul rând, sunteţi scutit de la cele mai multe puncte le-am menţionat, dar altfel, nu.

P.s. Sper sa poti fi un bun prieten…

(P.s: sper sa nu ma haliti…asta a fost o incercare de traducere din engleza in romaneste…regasiti toate sfaturile aici.)

Reclame

One response

  1. Bianca C

    Mno….sincer eu nu sunt de acord cu nici un punct!! Intr-o relatie sau nu, noi totusi ramanem individuali, oameni liberi. Aici e marea confuzie, de asta relatiile nu mai functioneaza. Odata gasiti intr-o relatie automat dezvoltam simtul proprietatii. Un flirt poate declansa gelozii? Poate….pentru cei cu insecuritati. Iubirea inseamna libertate…inseama a oferi neconditionat. Nu este un act comercial de a da si a primi. Asta este esenta, asta este greu de invatat si aplicat. Odata ce reusesti sa dai fara sa astepti vei simti implinirea. Din pacate este o lume rea cea in care traim noi azi si ne e frica sa mai iubim, ne e frica sa mai oferim….Eu, ca o antisociala ce sunt….am sa continui sa dau, sa iubesc….un soare, un om, o planta un caine:)))

    februarie 8, 2012 la 17:24

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s