Anti Valentine’s Day- un pic altfel

14 februarie…asa numita zi de Valentine’s Day sau ziua indragostitilor…in fine, toata lumea stie de aceasta zi “speciala” 😀 Agitatie mare in jurul unei zile in care amintim ca suntem indragostiti.

Si asa cum stie toata lumea, in aceasta zi a indragostitilor, un oarecare EL e dispus sa cumpere flori sau inimioare pentru EA…si asta pentru a-I arata cat de mult o iubeste…si reciproc, cat de mult il iubeste EA pe EL

Cei mai multi sarbatoresc aceasca zi si nu scapa ocazia de a umbla zile intregi prin magazine, in cautarea unui cadou perfect…baietii dau fuga la florarie pentru a cumpara flor iubitelor/ sotiilor lor

Ziua Indragostitilor nu trebuie sa se traduca doar prin ursuleti de plus, inele cu bling-bling si o cina romantica la un restaurant cu preturi mult prea piperate.

Dar, oare dragostea nu este prezentă tot timpul în sufletul nostru, chiar avem nevoie de-o zi specială pentru a spune celui/celei iubit/e ceea ce simțim?

Eu as propune in acest an un altfel de Valentine’s day…as propune sa  ne aratam dragostea fata de semenii nostri…iubirea fata de aproapele nostrum…de oamenii sinistrati care au nevoie de ajutorul nostru.

Putem face asta prin donatii constand in alimente neperisabile, apa sau paturi, in cadrul campaniei de ajutorare a sinistratilor, la primaria Medias.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s