Dincolo de aparente

Timpul e o notiune atat de de complexa, ea putand fi definita in foarte multe moduri… timpul inseamna viata si viata are timpul ei.

Viata fiecarui om are un trecut, un prezent si …un viitor.

Trecutul poate fi privit ca o invatatura pe care o aduna clipele si o poarta cu ele pentru a le pregati pentru pentru viata lor de clipa.

Intalnitm oameni care ne marcheaza intr-un fel sau altul, oameni care au facut parte din viata noastra pentru o perioada mai scurta, pentru un sezon…si oameni care raman pentru totdeauna.
Sunt  oameni buni in jurul nostru, …oameni care printr-un simplu gest, un cuvant intelept sau prin simpla prezenta ne fac sa zambim … ne fac ziua mai frumoasa…trebuie doar sa ii privim cu atentie  pentru a-i vedea.

Dincolo de aparente sunt oamenii, cei reali. Fara masti, fara zambete false, fara alte prefacatorii. Unii spun atatea neadevaruri si sunt atat de falsi incat dupa un anume timp incep si ei sa creada ce spun.

Dincolo de aparente… suntem noi, cei reali. Fara scuze si prefacatorii, fara sa pozam in nu-stiu-cine, nu-stiu-ce si nu-stiu-cum… fara sa ne incercam sa fim altfel decat suntem.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s