Cugetari…

Dincolo de  ploaie se ascunde un curcubeu…

Fiecare dintre noi a avut momente de tristete, de melancolie, momente in care ne dorim sa fim singuri, dar totusi  sa fie cineva langa noi…dar o data cu aparitia cuiva apropiat intrezarim o speranta, un gand de a merge mai departe.

Dincolo de nori se ascunde un soare…

Cand te abati de la drumul drept, soarele isi face aparitia printre nori si  te lumineaza, te indruma sa mergi inainte, pe un drum netezit cu sperante si impliniri.

Dincolo de o usa inchisa se asunde o  ferestra deschisa

Unde se inchide o usa se deschide o fereastra….  cand se inchide usa, ai impresia ca s-a sfarsit lumea si ca viata nu mai are rost…dar dincolo de usa inchisa se afla o fereastra deschisa, care e un indemn spre un nou inceput, cu lucruri frumoase care asteapta sa fie descoperite, o sansa de a te  descoperi pe tine…si de a descoperi oameni noi…

Dincolo de orice dezamagire se afla o speranta…Cand vezi ca intreaga lume ti se prabuseste la picioare si viata ta a luat sfarsit…atunci se intrezareste o speranta, cat de mica…care vrea ca tu sa mergi mai departe, sa continui ceea ce ai inceput…

Dincolo de tot…esti TU. Impreuna am ras, am plans….impreuna am pornit pe drumul vietii…TU ai fost mereu langa mine pentru a ma indruma…si totul a fost frumos.

Dar azi……dincolo de-un zambet se ascunde o lacrima…

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s