se spune ca…

Se spune ca “prietenul la nevoie se cunoaste”…imi amintesc mereu, cu drag, momentul in care ai aparut in calea mea…moment in care nu mai aveam nimic, imi pierdusem si fericirea, prieteni si tot ce era frumos…sufletul imi era frant si insingurat…

Dar tu m-ai luat de mana si m-ai ajutat sa ma ridic…si cu putina migala si iubire mi-ai vindecat ranile lasate de altii.

Apoi au urmat momente minunate petrecute impreuna…clipe in care am ras si am plans impreuna…am impartasit trairi, bucurii si impliniri, lacrimi si tristeti…dar am si trecut peste momentele grele. Am fost mereu impreuna.

Se spune ca “un prieten este o persoana care stie totul despre tine si inca  te place”…in ciuda faptului ca am fost abandonata de restul lumii, tu ti-ai asumat orice risc si m-ai luat de mana pana m-am vindecat…m-ai acceptat cu calitati si defecte si am pornit impreuna pe un nou drum in descoperirea unei noi lumi, a unui nou univers…

Se spune ca “pentru lume esti doar o singura persoana, dar pentru o anumita persoana esti intreaga lume”…cu tine alaturi nu mai am nevoie de nimic altceva.

Eu iti multumesc pentru ca faci parte din viata mea, din lumea mea…esti un inger trimis de sus pentru a veghea asupra mea si pentru a-mi indruma pasii.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s