Ipoteze ale iubirii

Iubirea…o stim cu totii. Am auzit multe despre ea si cu totii o dorim. In fiecare zi vedem pe strada oameni care tanjesc la iubire.

Ii vedem plimbandu-se haotic, fara sa aibe o destinatie precisa, ii vedem stand singuri pe o banca din parc sau condamnand arogant fericirea celor norocosi.

Toti acesti oameni isi doresc sa daruiasca iubire si, la randul lor sa o primeasca inapoi…unii dintre acesti oameni isi cauta perechea in orice necunoscut, altii dispera, unii se resemneaza in fata destinului, iar in cele din urma sunt si unii care nu recunosc iubirea din cauza egoismului propriu.

Fie ca vrem sau nu sa acceptam, iubirea exista in jurul nostru. Lev Tolstoi descrie atat de frumos iubirea:  “Iubirea este viaţa. Tot, tot ce înţeleg, înţeleg numai pentru că iubesc. Tot ce există, există pentru că iubesc. Totul e legat numai de iubire. Iubirea este Dumnezeu şi, când mori, înseamnă că tu, o particică din iubire, te întorci la izvorul veşnic al tuturor lucrurilor.”….totul in viata se rezuma la iubire…iubirea duce la iubire.

Dar noi, in graba noastra de zi cu zi prin viata, uitam sa traim frumos, uitam sa iubim si  sa daruim iubire celor din jur, uitam sa ne urmam visele de-a lungul vietii, uitam sa luptam pentru scopurile stabilite astfel incat sa dobandim rabdarea, bunatatea  si ambitia necesara pentru a fi in stare sa iubim total.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s