Vino si tu la Biblioteca Vie

Biblioteca vie revine si  in acest an, de aceasta data cu alte carti, noi povesti si personaje care asteapta sa fie descoperite.

Biblioteca vie este un proiect implementat de  CLT Medias,  proiect prin care se doreste promovarea respectului pentru drepturile omului si demnitatea umana, atragerea atentiei asupra diversitatii in toate formele ei, stimularea dialogului intre oameni.

Biblioteca vie functioneaza ca o biblioteca obisnuita, unde cititorii pot imprumuta o “carte vie” pentru o perioada limitata de timp (40 de minute). Cartile vii sunt fiinte umane care intra in dialog personal cu cititorul.

Am aflat ca una dintre “cartile vii” va fi domnul Cristi Pustai, profesor de matematica si un foarte bun antrenor de fotbal, care prin devotament si pasiune pentru fotbal, a realizat adevarate performante intr-ale fotbalului. JOS PALARIA pentru tot ceea ce a reusit OMUL Cristi Pustai. Mai sunt multe de spus despre asta…dar ma voi opri aici.

Aveti o  multime de  lucruri frumoase de descoperit, asa ca trebuie neaparat sa mergeti la Biblioteca Vie care se va desfasura intre 2-4 Aprilie 2012, in holul Primariei Medias…unde o multime de carti vii isi asteapta cititorii, asteapta sa fie rasfoite si citite de toti cei care vor merge.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s