Schimbarea incepe cu noi

Traim intr-un prezent haotic, intr-o societate in care avem o dorinta permanenta de schimbare. Din pacate, societatea a luat-o intr-o directie gresita, iar ideea unei schimbari e una buna.

Dar asta tine de noi…fiindca nu privim mereu in directia buna…am ajuns in acel punct in care am uitat sa privim spre noi….am ajuns atat de mandri si de imorali incat ne credem perfecti, si toata lumea din jur e gresita.

De fapt, noi suntem cei care gresim…prin faptul ca privim mereu la ceilalti pentru a vedea defecte, slabiciuni si greseli…in loc sa ne preocupam de noi…san e uitam mai mult la noi. Nimeni nu e perfect…in fiecare dintre noi se regasesc defecte si …calitati.

Cand ne dorim o schimbare, cand vrem sa schimbam ceva…acea schimbare incepe prin a privi mai intai la noi….fiindca e vorba de mine, de tine…de noi. Noi suntem cei implicate, noi putem sa facem sa iasa bine sau rau…noi suntem cei care trebuie si putem sa punem mana sa facem sa fie totul mai bine.

 

Vino si tu alaturi de noi, haideti sa punem mana si sa facem ceva in privinta asta…in loc sa stam indiferenti si sa dam vina unii pe altii!

 

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s