Oameni si…caractere

Zi de zi intalnim oameni si oameni, precum si caractere si caractere…fiindca fiecare om e unic, are un character complet diferit de al celuilalt.

De-a lungul timpului, mi-am dat seama ca fiecare individ se comporta altfel…ca  exemplu, numai un om agresat poate sa fie agresiv, numai un om ranit poate sa raneasca, numai cel care a fost abandonat poate sa abandoneze, iar cel respins sa respinga…toate acestea se datoreaza lumii de azi, datorita mediului in care traim, dar mai ales datorita oamenilor cu care interactionam si cum interactionam.

La polul opus se gaseste partea pozitiva si frumoasa a tipului uman. O data ce ai cunoscut bunatatea, devi un om mai bun. O data ce ai invatat sa primesti, poti darui la randul tau. O data ce ai cunoscut blandetea, vei stii sa fii bland la randul tau. Din clipa in care te simti inteles…poti sa fi intelegator la randul tau, cu ceilalti…dar cel mai important…cand te vei lasa atins de iubire, vei putea sa o pretuiesti, sa o inmultesti si sa o daruiesti mai departe.

Dar, pentru a ajunge la o schimbare a caracterului uman, avem nevoie de modele de viata. Pentru ca, o data ce ai primit un model de viata, un mod de a fi, o alta optiune de trai, poti alege. Iar oamenii trebuie sa faca cele mai bune alegeri in fiecare moment. Doar sa aiba de unde alege. Atata tot.

Depinde de mine si de tine si de noi toti sa daruim modele de viata. Modele de iubire, de bunatate, de respect, de bucurie, de intelegere, de daruire, de comuniune. Pentru ca” a fi schimbarea pe care vrei sa o vezi in lume nu mai sunt doar niste cuvinte”. Au devenit un mod de viata.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s