Let’s do it…la Medias!

A inceput numaratoarea inversa pana la demararea proiectului “Let’s do it Romania”…dar despre asta am scris aici.

De data asta voi scrie despre ultimele pregatiri pentru “Let’s do it Medias”, fiindca si aici, in oraselul nostru, voluntarii sunt asteptati in numar cat mai mare sa se alature proiectului si  sa participe la curatenia mediului, a naturii.

In Medias, Cristina Pustai e cea care se ocupa cu coordonarea acestei actiuni. Si nu e prima data cand face asta…asta e al treilea an in care  e coordonatorul local al “Let’s do it, Romania” si fara nici o retinere va spun ca este cel mai priceput coordonator si s-a descurcat minunat si in primii doi ani…la fel o va face si acum…si probabil si in urmatorii ani daca se va mai ocupa de asta. Am uitat sa specific ca, in tot acest timp nu a fost niciodata singura, a avut alaturi o echipa de oameni minunati si astfel actiunea s-a incheiat cu brio. 😀

Unii s-au ocupat de cartarea mormanelor de gunoi, altii cu promovarea evenimentului…mai sunt doar 9 zile pana la „marea zi” a inceperii Let’s do it Medias” (fara ziua asta care a inceput deja) 😀 …deseuri si peturi, temeti-va fiindca in curand veti disparea pentru totdeauna.

E timpul pentru o schimbare. Vino sambata, in data de 12 MAI, de la ora  8:00  sa ajuti la curatarea naturii de mormanele de gunoaie si de peturi.   Let’s do it, Medias! Let’s do it, again!

P.S:  Seara de 12 mai se va incheia cu o petrecere minunata de muzica folk,  la care sunt invitati sa cante Emeric Imre si Virgil Suciu…. dar la petrecere vor lua parte numai cei care au participat la Let’s do it, Medias!  😀

Reclame

2 responses

  1. Pingback: PETurnul trompetilor din…peturi « Andreea

  2. Pingback: After Party Let’s Do It, Medias! « Andreea

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s