Luminita Zgabei, un exemplu pentru Medias

Ceea ce voi scrie azi e ceva nou pentru mine, dar voi incerca totusi…mi-e putin greu sa scriu, pentru ca „eroina” acestei povestiri merita mult mai mult decat atat, ea fiind un MODEL, un exemplu pozitiv pentru fiecare locuitor din orasul nostru. Despre actiunile in care s-a implicat s-a mai scris aiciaici, si …ma opresc aici. Au fost multe actiuni in care a fost „eroina” principala care a daruit multe lucruri necesare celor care aveau nevoie.

Revenind la subiect,  ziua de 1  iunie e o zi dedicata exclusiv copiilor, zi in care parinti si bunici isi rasfata copii/ nepoteii si petrec timpul cu ei, implicandu-se in diferite activitati.

Dar nu toti copiii au avut parte de o asemenea bucurie, bucuria de a petrece timpul cu parintii. La Fundatia Lumina-Casa de copii orfani Medias sunt 33 de copii, fete si baieti de varste diferite care provin din familii defavorizate si sunt in plasament familial, merg la gradinita/ scoala/ liceu…dar la Casa de Copii merg,locuiesc , dorm si mananca acolo.

De 1 iunie cineva s-a gandit si la ei. O buna prietena, Luminita Zgabei, o persoana care se implica mereu in tot felul de campanii umanitare i-a vizitat pe acei copilasi, daruindu-le dulciuri, carti de colorat, creioane colorate, jocuri educationale, mingi, sucuri…toate astea aducand zambete si bucurii pentru acei copilasi. Dar acesti micuti inca mai au nevoie si de hainute si de articole de igiena, pe langa ceea ce au primit.

„Astazi 1 Iunie am facut fericiti 33 de copii de la Fundatia Lumina- Casa de copii orfani Medias, le-am donat dulciuri, rechizite, jocuri educative. Multumesc din suflet celor care m-au ajutat cu donatii: Anda Chirila, Mara Iosif, Angela Gheban!” astea sunt cuvintele Luminitei regasite pe facebook unde am gasit si cateva poze postate cu copilasii  de la Fundatia Lumina- Casa de copii orfani Medias.

Luminita, sa iti dea Dumnezeu sanatate multa ca sa mai poti face asemenea gesturi, daruind bucurii celor care au nevoie , sa aduci o schimbare in bine …si cat mai multi oameni sa iti urmeze exemplul!  🙂

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

One response

  1. Anca Matei

    Frumoasa idee! felicitari! Sa stii ca ar fi multe persoane care ar ajuta copii si persoanele napastuite ! poate o promovare mai buna a acestei actiuni ar fii benefica. As fii dispusa sa ajut cu ceea ce pot sau cu doua maini si un suflet mare! feliciteri inca odata! Anca Matei

    iulie 1, 2012 la 17:41

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s