Din nou..despre prietenie

As vrea sa transmit celor din jur din fericirea pe care o simt. E un sentiment frumos de fericire care si-a facut aparitia dupa o perioada de timp in care eram mereu trista.

In tot acest timp tot felul de ganduri negative isi faceau aparitia prin mintea mea, eram mereu trista si imi era greu sa vorbesc cu cineva, nu voiam sa mai incurc pe nimeni cu problemele mele.

In acele momente cand nu sunt in apele mele imi vine sa fug cat mai departe, sa fug de probleme si de tristete, dar de fiecare data ceva ma tine pe loc. Dar oricat de greu mi-ar fi, pot spune ca sunt o norocoasa…am noroc cu oamenii de langa mine care ma indruma sa privesc lucrurile dintr-o alta perspectiva…si imi dau cate-un sfat intelept care sa ma ajuta sa merg mai departe sau cate-o amenintare ori cate-o mica pedeapsa care sa ma trezeasca  realitate…toate aceste “lucruri marunte” ( nu cred ca e cel mai potrivit cuvant, dar merge si asa  😀 )  au functionat si mi-au prins bine de cele mai multe ori. Datorita lor am reusit sa trec peste orice obstacol mi-a iesit in cale.

Nu stiu ce m-as face fara acei oameni minunati, care au grija de mine…fara ei, viata mea ar fi goala,  fara nici o culoare, fara zambete.  Daca ar fi dupa mine, as putea scrie in fiecare zi putin despre fiecare, fiindca imi sunt dragi si ii iubesc …nu imi va fi de ajuns o viata sa le multumesc pentru ca sunt o parte importanta din viata mea, o parte din mine.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s