E timpul pentru …o schimbare

In sfarsit s-a terminat campania electorala,  timp in care candidatii pentru primarie si-au anuntat fiecare cunoscute  proiectele pe urmatorii 4 ani precum si alte „promisiuni” care,  sa speram ca se vor concretiza in fapte.

Iar azi e randul mediesenilor sa mearga la vot pentru a  alege un nou primar si un nou consiliu local.

Am mers si eu la vot…si nu am votat pentru X sau Y fiindca a promis ca va face nu stiu ce sau va face mai bine…NU pentru asa ceva.

Nu e prima data cand merg la vot, dar acum sunt mai increzatoare si imi doresc mult sa vad o schimbare in mai bine, pentru un viitor mai bun.

E timpul pentru o schimbare,  sa avem parte de un oras mai curat, mai frumos, cu oameni mai vii, mai increzatori si mai buni. Sa fie mai multe evenimente culturale, mai multe momente in care oamenii sa se destinda. As vrea sa se organizeze…mai multe seri de folk.  😀

Imi doresc, de asemenea ca noul primar sa tina cont de cerintele oamenilor si astfel sa existe o comunicare deschisa intre primar si cetatenii acestui oras.

E timpul ca Mediasul sa renasca si o data cu el…si oamenii din acest oras. Aceasta schimbare incepe o data cu fiecare dintre noi, cu alegerea fiecaruia.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s