Folk si…prieteni dragi

A trecut ziua de vineri, a trecut concertul exceptional in cadrul caruia Marius Batu a cantat si ne-a incantat pe toti cei prezenti la Gradina de Vara Traube. Printre cei prezenti in acea seara au fost Cristina si Cristi,   Feri,  Anamaria, Luminita,  Mircea Hodarnau, domnul  Nelu Ivan, (din grupul Motto), Marcel, Mircea Stroia si Virgil Suciu…precum si alti oameni care au venit pentru a-l asculta pe Marius la concert.

Desi trebuie sa precizez ca acest concert a fost doar un pretext, pretextul ideal de a ma reintalni cu oamenii dragi alaturi de care, cu voie ori fara de voie viata mea a devenit mai frumoasa. De mai bine de un an, am profitat de fiecare data cand s-au ivit astfel de ocazii si am petrecut timpul cu prietenii dragi. Toate aceste clipe petrecute alaturi de ei mi-au hranit sufletul si m-au ajutat sa cresc frumos si sa devin un om mai bun.

Si acum, pe final…ma intreb …ce poate fi mai frumos decat sa petreci timpul alaturi de prieteni buni, ….clipe magice,  vocile calde ale folkistilor acompaniate de sunetele  de chitara, chitarari care uneori au suspinat note  …zambete, povesti, amintiri frumoase, imbratisari si fericire.

Cu aceasta ocazie as dori sa le multumesc pentru momentele pretioase petrecute impreuna, pentru amintirile pe care le pastrez cu drag….prieteni, sunteti minunati!!!  🙂

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s