Inscrieri pentru Comoara Cetății Mediaș!

Asociaţia de Turism şi Ecologie DIANTHUS Mediaş cu sprijinul Rotary Club Mediaş, DMCSTT si Dafora Turism vă invită la cea de a V-a ediție a concursului de aventură pentru tineri  „Comoara Cetatii Medias”.

Concursul se va desfășura în data de 13 octombrie 2012 cu start la ora 9:00 din zona Hanului Greweln.

Tinerii elevi medieseni se vor intrece pe un traseu cu o lungime de aproximativ 15 km prin padurile si poienile zonei.  În cadrul concursului echipele se vor intrce in probe care le vor testa curajul, spiritul de echipa, dar si pregatirea fizica si ambitii,  dupa cum ar fi: tiroliana, orientare cu busola, tir cu arcul si markerul de paintball, pod indian si alte obstacole, precum si un test de cunostinte generale. Concursul se va desfăşura contracronometru, echipa cu cel mai bun timp va câştiga.

Traseul este secret, echipele urmând să-l descopere în timpul concursului. Numarul de participanti este limitat la 55 de echipe, fiecare echipa fiind compusa din doi membrii. ”Comoara Cetăţii Mediaşului” se va desfăşura pe două categorii de vârstă: 10-14 ani, respectiv 15-19 ani, la fiecare categorie, echipele fiind împărţite în masculin, feminin şi mixt.

Inscrierea este gratuita si se poate face pana la data de 10 oct. 2012.

Regulamentul concursului poate fi accesat pe site-ul www.dianthus-medias.ro, formularele de inscriere se trimit la adresa: concurs@dianthus-medias.ro.

Premiile in valaoare de 2700 lei vor fi acordate de către Rotary Club Mediaş, iar premierea câştigătorilor va avea loc sâmbătă, 29 octombrie, în jurul orei 16.00, la Foisorul de langa Hanul Greweln.

Parteneri media: mirceahodarnau.ro, Radio Ring, Radio Medias, TV Nova, E-medias.ro, Tribuna, Sibiu Standard.

Această prezentare necesită JavaScript.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s