Festivalul Concurs de Muzică Folk “Medias Cetate Seculara” 2012

Cu mare bucurie si entuziasm scriu din nou despre Festivalul Concurs de Muzică Folk “Medias Cetate Seculara”, festival aflat la cea de-a XXIX-a editie.

Festivalul este organizat de catre Consiliul Municipal si Primaria Medias, prin Directia Municipala pentru Cultura, Sport, Turism si Tineret, in parteneriat cu Asociatia culturala „Medias-Cetate Seculara”.

Festivalul Concurs de muzică folk  „Medias-Cetate Seculara” este conceput ca un eveniment cutural-artistic anual care se adreseaza solistilor si grupurilor de muzica folk din tară. Prima editie a avut loc in anul 1974. Intrerupt in 2001, pentru o perioada de 9 ani,  festivalul a renascut in anul 2010, ajungand in prezent la cea de-a 29-a editie.

In acest an, festivalul se va desfasura in perioada 14-15 decembrie 2012, la Sala Traube. In cele doua zile de festival, tineri solisti si grupuri de folkisti vor canta si incanta publicul prezent prin cantece deosebite. Programul si invitatii Festivalului Concurs de Muzică Folk “Medias Cetate Seculara” editia 2012 le regasiti aici.

Pentru cei care doresc sa se inscrie, aici gasiti formularul de inscriere.

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s