Inceput de an cu…lansare de album si de carte

Un eveniment frumos va avea loc in aceasta seara, in cadrul caruia Marius Matache isi va lansa primul album de muzica folk,  ” Hoinar prin Piata Matache”, iar  poetul Sorin Poclitaru isi va lansa cartea de poezii Ghinionul de a fi norocos.

“HOINAR prin Piața Matache e primul meu album și au trecut 4 ani de la terminarea înregistrărilor și până la apariția lui. De ce? Pentru că muzica folk nu mai e demult main stream, pentru ca discurile in general nu se mai vând, lumea orientându-se spre online. Iar casele de discuri profită de aceste conjuncturi și nu doar că nu investesc în albume de muzică folk, dar emit și pretenții uneori exorbitante.

Albumul include 13 piese, deși plănuisem să fie 14. S-a dovedit, încă o dată, că 13 e cifra mea norocoasă. Am colaborat cu mai mulți prieteni la realizarea lui – Daniel Iancu (care e și producătorul acestui album prin casa de discuri PATRIA Records), Radu Tudoroiu, Mădălin Giambașu, Ovidiu Mihăilescu. Textele pieselor sunt compuse fie de mine, fie de oameni care sunt mai pricepuți ca mine în ale scrisului – Loredana Tudor, Liviu-Florin Jianu, Lucian Avramescu, din nou Ovidiu Mihăilescu.” (Marius Matache)

Ca sa nu uit, vor fi multe surprize si invitati surpriza!
Evenimentul va avea loc azi, 3 Ianuarie 2013,  la Restaurantul  Illusion, incepand cu ora 20:00.

Afis-lansare-Medias-2013-web

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s