Draga Lumi…

Asa ar incepe mesajul pe care o sa incerc sa ti-l adresez tie, azi, in aceasta zi speciala, in care intregul univers este luminat de lumina sufletului tau.
O sa incerc sa iti scriu aici, in cateva randuri ceea ce simt, mi-e mai usor sa scriu, decat sa iti spun personal, la urma urmei, ce e scris ramane scris.

Energia pozitiva pe care o transmiti inspre noi,  modul prin care te implici sufleteste ca si voluntar in campaniile umanitare din cadrul Crucii Rosii, in ajutorarea celor nevoiasi,  pentru a-i incuraja sa priveasca spre viitor cu speranta si curaj,  pentru a le darui bucurii, astfel ai aratat  tuturor faptul ca se pot schimba modul de gandire si starea de spirit ale oamenilor.

Ne-ai invatat sa fim mai buni si sa iubim mai mult, sa fim mai receptivi la nevoile celor din jurul nostru, care au nevoie de ajutor. si nu numai. Zambetul tau a luminat viata tuturor celor care te-au intalnit. Pentru toate astea noi iti multumim!

Pentru mine, esti un om exceptional, un OM cu un suflet plin de iubire si generozitate. Esti fiinta in preajma careia mi-as dori sa fiu mereu, fiindca am o multime de lucruri frumoase de invatat.

Azi, iti spun si eu asa: la multi ani, sa ai parte de tot binele din lume, zile frumoase si pline de iubire si de zambete alaturi de cei dragi! te iubesc/ te iubim cu totii!
LA MULTI ANI!!!!

lumi

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s