Voluntar…cu daruire

Traim intr-o lume nebuna, o lume in care indiferenta isi face loc cu putere.
Fiecare zi incepe isi urmeaza aceeasi rutina cu care ne-am obisnuit deja. Zilnic alergam la job, alergam la magazine, alergam acasa, alergam undeva…In fiecare zi alergam dupa ceva.
La fel se intampla in fiecare zi. Iarasi si iarasi. In toata alergatura asta uitam insa ce e mai important. Nevoile unor oameni din jurul nostru. Cei care au nevoie de noi.

In goana asta, exista cineva, care s-a oprit pentru un moment si a privit in jur, vazand astfel oameni care aveau nevoi de ajutor.oameni bolnavi, oameni cu dificultati, persoane cu diverse probleme. totul avea sa se schimbe, fiind hotarata sa ofere ajutor unde e nevoie.
Nici nu stiu cum sa incep sa scriu despre asta. Cuvintele sunt insuficiente pentru a descrie admiratia si respectul care ii cuvin OMULUI Luminita Zgabei, un OM minunat, un om cu suflet nobil.

De aproximativ 6 ani, se implica in actiuni care presupun ajutorarea oamenilor care au nevoie de ajutor, oameni cu diferite probleme. Oriunde e nevoie de ajutor, incarca masina si fuge. In acesti ani a facut o multime de oameni fericiti, ajutandu-i cu tot ceea ce aveau nevoie.
Si acum, dupa atata timp, o vad mereu alergand in fiecare zi, sa ajute cat mai multi oameni, sa aduca un strop de fericire pe chipul semenilor. Acesta e “jobul” ei. Si face totul voluntar , fara sa astepte nimic in schimb.
Rasplata ei e zambetul pe care il vede pe chipul oamenilor greu incercati pe care ii intalneste zi de zi. Pentru ea, acel zambet e motivatia care o determina sa mearga mai departe, e multumirea sufleteasca.
In final as spune asa: Luminita, sa iti dea Dumnezeu sanatate si putere pentru a putea sa faci cat mai multi oameni fericiti!

Reclame

leave a comment

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s